Közéleti katasztrófa-turizmus

"És mit mond erre a Murguly?"

Helló, világ...

2022. május 19. 22:57 - Murguly Mátyás

...te csodálatos rémség

Először 2018-ban kísérleteztem annak a gondolatával, hogy elindítok egy blogot. Ez a kísérletem egészen mostanáig nem haladt semerre, hála a perfekcionizmusomnak. Mi lehet az ideális téma? Mi legyen a blog címe? Ki a nézőközönségem? Hogyan írjam meg egyáltalán, hogy jó legyen?
A világ viszont mindig bebizonyítja, hogy képes random megoldani az ilyen kríziseket. A blog alcíme ugyanis ebből a kommentváltásból jön:

mit_mond_erre_a_murguly.jpg

 

A blog címe pedig abból, hogy az internetezést egyre inkább érzem úgy, mintha katasztrófa-turista lennék egy kaotikus bullshit-cunami súlytotta övezetben. Hektikus trendcunamik, konteók, sárkányolaj-árusok és végeláthatatlan kultúrharc lepi el mindennapjainkat, amihez a marketing-dömping adja az aláfestő zenét, miközben az ökológiai válság dübörög.

 Tehát úgy döntöttem, felcsapok önjelölt kommentátornak - hogy necsak kérdés legyen, mint mond erre a Murguly.

(A komment a Debreciner azon cikkének Facebook-posztja alatt jelent meg, amiben a Debreceni Egyetem gólyatáborának járványvédelmi felkészültségét taglalták.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozeletikatasztrofa.blog.hu/api/trackback/id/tr9617835737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása